training in een groep

2020 training 02 800Bij minimaal 4 deelnemers kan er in een groep getraind worden. Data en tijden zijn nader te bepalen. Tijdens de groepstrainingen staat het rijden in een groep, de veiligheid en de conditie centraal.

Trainingen vrijdagochtend

In maart 2021 starten de groepstrainingen voor (licht) gevorderde wielrenners. Deze trainingen starten vrijdags om 9.00 uur vanuit Maarsbergen. De trainingen duren maximaal 2 uur en een kwartier en zullen gericht zijn op het fietsen in een groep, bochten, klimmen en dalen, opbouwen van de basisconditie.
De data voor 2021: volgt eind 2020
Het tempo ligt tussen 26 en 28 km/u gemiddeld.

 

Reviews2020 training 01

Ik heb deelnemers van vorig buitenseizoen in maximaal 3 woorden een reactie gevraagd.

  • Els: verbeterde techniek, conditie, groepsfietsen
  • Inge: individuele aandacht, creativiteit, enthousiasme
  • Janine: variatie en uitdagend
  • Astrid: zelfvertrouwen krijgen

We starten deze trainingen bij
Fietsen op Wattage in Maarsbergen. 
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Data voor 2021 zijn nog niet bekend. 
De inschrijving hiervoor gaat via de NTFU en kun je vanaf 1 juni doen op www.start2bike.nl

 

Een impressie van 2020:

20200912 Start2Bike 01 80020200912 Start2Bike 01 800

20200912 Start2Bike 01 800

We kunnen samen trainen voor een langere tocht, maar een lekkere losse training kan ook. Onderweg geef ik je graag diverse tips en advies.

Deze individuele training kan per keer worden afgesproken op verschillende tijden en wordt op jouw wensen afgestemd. Dit kan bijvoorbeeld een training zijn waarbij je vertrouwder raakt met de bochten of de afdalingen of juist meer conditie wilt opbouwen.

Je kunt ook fietsen met behulp van een persoonlijk trainingsschema. We bespreken je trainingsdoel en aan de hand daarvan maak ik een persoonlijk schema.

Deze trainingen worden gedaan bij Fietsenopwattage in Maarsbergen. 

De Wattbike is een indoor fiets die je hartslag, je trapfrequentie én het vermogen dat je trapt laat zien. En nog veel meer. Zo krijg je via de polarview inzage in je trek- en duwkracht en hoeveel je links/ rechts trapt. Je verbetert je fietstechniek, je conditie en je snelheid! De Wattbike registreert je hartslag, je trapfrequentie en vermogen en maakt dat de intensiteit van jouw trainingen extreem nauwkeurig kan worden bepaald. De monitor van de Wattbike geeft op een overzichtelijke manier een grote variëteit aan data weer. De software biedt verder ‘real time’ informatie die gebruikt kan worden door de sporter en de trainer. Hiermee kunnen verschillende test- en trainingsvormen op een nauwkeurige manier worden uitgevoerd. De Wattbike heeft ingebouwde tests voor onder meer maximaal vermogen die je kunt aflezen via de Wattbike monitor.

De Wattbike biedt een natuurlijk fietsgevoel door luchtweerstand. De Wattbike is de eerste indoor fiets die is uitgerust met een vliegwiel dat luchtweerstand genereert. Hiermee bootst de Wattbike de weerstand van je wiel op de weg natuurgetrouw na.

(bron: www.fietsenopwattage.nl)