We kunnen samen trainen voor een langere tocht, maar een lekkere losse training kan ook. Onderweg geef ik je graag diverse tips en advies.

Deze individuele training kan per keer worden afgesproken op verschillende tijden en wordt op jouw wensen afgestemd. Dit kan bijvoorbeeld een training zijn waarbij je vertrouwder raakt met de bochten of de afdalingen of juist meer conditie wilt opbouwen.

Je kunt ook fietsen met behulp van een persoonlijk trainingsschema. We bespreken je trainingsdoel en aan de hand daarvan maak ik een persoonlijk schema.

Bij minimaal 4 deelnemers kan er in een groep getraind worden. Data en tijden zijn nader te bepalen. Tijdens de groepstrainingen staat het rijden in een groep, de veiligheid en de conditie centraal.

In maart 2020 starten de groepstrainingen voor (licht) gevorderde wielrenners. Deze trainingen starten vrijdags om 9.00 uur vanuit Maarsbergen. De trainingen duren maximaal 2 uur en een kwartier en zullen gericht zijn op het fietsen in een groep, bochten, klimmen en dalen, opbouwen van de basisconditie.
De data voor 2020: 20, 27 maart, 3, 10, 17, 24 april, 8, 15, 29 mei, 5, 12, 19, 26 juni en 3 juli.

We starten deze trainingen bij
Fietsen op Wattage in Maarsbergen. 
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

De meeste mensen kunnen wel fietsen, maar hoe fiets je veilig?

Het in- en uitklikken, remmen, sturen en het fietsen in een groep is nog niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Logo Start2BikeTijdens 4 trainingen van ieder 3 uur schaaf je jouw techniek bij zodat je met een veilig en vertrouwd gevoel op pad kunt.

Voor meer informatie en aanmelden (vanaf februari 2019) vind je op www.start2bike.nl

 

Deze trainingen worden gedaan bij Fietsenopwattage in Maarsbergen. 

De Wattbike is een indoor fiets die je hartslag, je trapfrequentie én het vermogen dat je trapt laat zien. En nog veel meer. Zo krijg je via de polarview inzage in je trek- en duwkracht en hoeveel je links/ rechts trapt. Je verbetert je fietstechniek, je conditie en je snelheid! De Wattbike registreert je hartslag, je trapfrequentie en vermogen en maakt dat de intensiteit van jouw trainingen extreem nauwkeurig kan worden bepaald. De monitor van de Wattbike geeft op een overzichtelijke manier een grote variëteit aan data weer. De software biedt verder ‘real time’ informatie die gebruikt kan worden door de sporter en de trainer. Hiermee kunnen verschillende test- en trainingsvormen op een nauwkeurige manier worden uitgevoerd. De Wattbike heeft ingebouwde tests voor onder meer maximaal vermogen die je kunt aflezen via de Wattbike monitor.

De Wattbike biedt een natuurlijk fietsgevoel door luchtweerstand. De Wattbike is de eerste indoor fiets die is uitgerust met een vliegwiel dat luchtweerstand genereert. Hiermee bootst de Wattbike de weerstand van je wiel op de weg natuurgetrouw na.

(bron: www.fietsenopwattage.nl)

 

Op de volgende data organiseer ik samen met Jeffrie Jansen (jouwfietstrainer) een serie langere duurtrainingen waarbij we na eerst een stukje theorie gaan opbouwen naar het rijden van een langere rit, bijvoorbeeld de fietselfstedentocht. Tijdens deze ritten is er naast het fietsen, materiaal, kleding, weersomstandigheden en voeding ruimte voor voldoende persoonlijke aandacht. Meer info volgt eind november 2019.